Day: October 12, 2021

Antipastë e shpejtë – Brusketa me bukë misri
Anti Pasta

Antipastë e shpejtë – Brusketa me bukë misri

Kjo recetë për brusketa me bukë misri është shumë e thjeshtë dhe shumë e shijshme nëse pëlqeni bukën e misrit.…
Falsifikonte dokumente për shmangie nga tatimi i shtetit, arrestohet nga Policia e Kosovës
Lajmet e fundit

Falsifikonte dokumente për shmangie nga tatimi i shtetit, arrestohet nga Policia e Kosovës

Një person është arrestuar nën dyshimin se krijoi fatura fiktive lidhur me deklarimet pranë organeve kompetente me qëllim të shmangies…
Avokati i Popullit pret që aktgjykimi i Themelores për rrymën në veri të zbatohet brenda 15 ditësh
Lajmet e fundit

Avokati i Popullit pret që aktgjykimi i Themelores për rrymën në veri të zbatohet brenda 15 ditësh

Gjykata Themelore e Prishtinës vendosi të anulojë vendimin e zyrës së Rregullatorit për Energji për tua paguar rrymën katër komunave…
Back to top button