Month: February 2021

Intel apo AMD, si krahasohen procesorët në gaming
Life Style

Intel apo AMD, si krahasohen procesorët në gaming

Tregu i procesorëve kompjuterik është një temë e nxehtë sot si kurrë më parë. AMD dhe Intel po luftojnë dhëmb…
ProtonMail vs Gmail: Siguria dhe privatësia bëjnë diferencën
Life Style

ProtonMail vs Gmail: Siguria dhe privatësia bëjnë diferencën

Google Mail është një prej shërbimeve më të njohura të postës elektronike përdorur jo nga miliona, por miliarda përdorues. Nisur…
7 mënyra të cilat përmirësojnë shpejtësinë e routerit Wi-Fi
Life Style

7 mënyra të cilat përmirësojnë shpejtësinë e routerit Wi-Fi

Një router i mirë mund të bëjë diferencë të madhe në shpejtësinë e lidhjes suaj të internetit. Por nëse nuk…
RFP: Property Governance Activity – Kastori
Konkurse & Njoftime

RFP: Property Governance Activity – Kastori

Notice ID 72016721R00002Related Notice Department/Ind. AgencyAGENCY FOR INTERNATIONAL DEVELOPMENTSub-tier AGENCY FOR INTERNATIONAL DEVELOPMENTOffice USAID/KOSOVO General Information Contract Opportunity Type: Combined Synopsis/Solicitation…
CFP: Cross-Border Cooperation Kosovo-North Macedonia
Fonde

CFP: Cross-Border Cooperation Kosovo-North Macedonia

Local publication for call for proposals Call for proposals title: Cross-Border Cooperation Programme Kosovo*- The Republic of North Macedonia under…
Back to top button