Month: December 2020

STARS GRANTS 2021 call for proposals
Bursa

STARS GRANTS 2021 call for proposals

Through the call for proposals STARS Grants 2021, the University of Padua financially supports individual research projects, without any predetermined…
Bakllava me arra që të shkrihet në gojë
Ëmbëlsira

Bakllava me arra që të shkrihet në gojë

Bakllava me arra është një version ndryshe nga recetat për bakllava që kemi publikuar në faqen tonë. Procesi është shpjeguar…
Bakllava me rrush të thatë dhe arra
Ëmbëlsira

Bakllava me rrush të thatë dhe arra

Bakllava me rrush të thatë dhe arra. Ndiqni këto hapa për të përgatitur këtë recetë fantastike. Kjo ëmbëlsirë është një…
Biskota pa vezë të buta dhe të shijshme
Ëmbëlsira

Biskota pa vezë të buta dhe të shijshme

Biskota pa vezë për të gjithë ju që mund të jeni alergjik nga vezët. Kjo recetë për biskota është e…
Back to top button