Month: September 2020

Scholarship for International Students – Kastori
Bursa

Scholarship for International Students – Kastori

Applicants come from Africa, Asia, Latin America and Eastern Europe. Students in any subject area are eligible to apply, if…
Si të përgatisim uthull molle në kushtet e shtëpisë
Pjata Speciale

Si të përgatisim uthull molle në kushtet e shtëpisë

Periudha e vjeshtës është koha ideale për të përgatitur ushqime për dimrin, një nga këto ushqime janë turshitë. Për përgatitjen…
Speca pjekur për dimër
Pjata Kryesore

Speca pjekur për dimër

Speca pjekur për dimër përgatitur në një mënyrë fare të lehtë por vetitë dhe shijen që ruhen. Speca pjekur për…
Patëllxhan turshi në vaj – zahire dimri
Pjata Kryesore

Patëllxhan turshi në vaj – zahire dimri

Patëllxhan turshi ruajtur në vaj, në këtë mënyrë mund të ruajnë shijen dhe kthehen në zahire dimri plot vlera. Patëllxhan…
Speca me gjizë për dimër
Anti Pasta

Speca me gjizë për dimër

Speca me gjizë përgatitur në vazo. Kjo mënyrë e përgatitur e specave me gjizë është shumë e thjeshtë dhe në…
Back to top button