LajmeVendi

Rruga “Gani Butka” në kryeqytet mbyllet për qarkullim

Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se më
datën 14 e 15 gusht, rruga “Gani Butka” do të mbyllet për qarkullim për shkak
të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal
“Prishtina”.

Luten qytetarët që e qarkullojnë këtë rrugë,
të bëjnë devijimin e rrugës gjatë këtyre dy ditëve.

Burimi: Ekonomia Online

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
Close
Close