LajmeVendi

Kafshë të ngordhura në rrugën e transitit në Prizren

Një lexues ka dërguar fotografi ku shihet një kafshë e hedhur nga ndonjë qytetar i pandërgjegjshëm, në rrugën transitore të Prizrenit.

Kjo pjesë në afërsi të pikës së karburanteve është shndërruar në deponi ilegale tash sa kohë.

Por ç’është edhe më keq, kafshët e ngordhura përveç kutërbimit, mund të shkaktojnë dhe përhapje të ndonjë epidemie.

Qytetarët kërkojnë nga organet kompetente që të angazhohen në largimin e këtyre mbeturinave dhe të merren masa ndaj qytetarëve të pandërgjegjshëm.

Burimi: Ekonomia Online

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
Close
Close